top of page

AKNE & DYBDERENS

Akne og dybderens på ryg: Welcome

SPECIELT FREMSTILLET TIL AT RENGØRE I DYBDEN
OG BALANCERE HUDEN

Akne ses ofte hos teenagere, eller hos voksne når hormonproduktionen ændres, blandt andet i forbindelse med graviditet eller overgangsalder.

Stressede situationer, kan også være en medvirkende årsag til at man pludselig begynder at få bumser.
Det er vigtigt at huden bliver renset i dybden og at renseprodukter og plejeprodukter vælges med omhu, så talgkirtlerne ikke irriteres mere end højst nødvendigt, eller stimuleres til at producere for meget talg.

Vi tilbyder gratis hudanalyse og vores behandlinger er tilpasset den enkeltes hudtype.

Anker 1

Hvordan fungerer det?

En nænsom, dybderensende og dybdevirkende behandling af ansigt, ryg og/eller dekolleté.

Plejen tager udgangspunkt i en grundig ansigtsrens, hvor der bruges Neostrata og deres effektfulde AHA frugtsyre peeling sørger for at behandlingen når i dybden. Slutvis påføres en blid ansigtsmaske, som stimulerer cellefornyelse og genfugter huden.

Aknebehandlingen er mest effektiv hvis man vedligeholder jævnligt. Derfor anbefaler vi et forløb. Så kan vi bedre hjælpe dig med at holde din hud i balance for at undgå urenheder og nye udbrud.

Formål

 • Reducerer forekomsten af talg og urenheder

 • Formindske rødt "arvæv" og pigmentering

 • Sund, balanceret og velplejet hud

SKAB BALANCE I HUDEN

Med Neostratas resultatorienteret hudpleje, hjælper vi huden med dens naturlige eksfolieringsproces, ved at stimulere cellefornyelsen og bringe huden i en god balance for at minimere forekomsten af akne.

Det resultatorienteret behandling vil få huden til at fremstå renere og strålende, mens rødmen og talgproduktionen vil blive reduceret, så huden kan ånde lettet op igen.

Resultatet bliver en hud som er mere modstandsdygtig og producere mindre fedt og derved minimerer risikoen for at akne udvikler sig.

PRAKTISKE ANBEFALINGER

 1. Akne tilstand kan varierer fra person til person, hvorfor det er vigtigt for os at vi kan yde den bedste behandling for dig, så tag en snak med vores kosmetolog, inden behandling.
   

 2. Brug dine produkter som anbefalet for at få den optimale pleje og effekt af behandlingen, og hold fast i den samme hudplejeserie - også efter endt behandling.
   

 3. Undgå at trykke bumser og poremasker ud da det kan føre til øget inflammation og ardannelse, og forværre hudens tilstand.
   

 4. Når din hud har fået den første behandling og du er begyndt at bruge produkterne, så vær opmærksom på at der kan opstå en negativ effekt i løbet af de første dage hvor du anvender produktet. Det skyldes at behandlingen og produkterne påvirker huden og rengøre i dybden.

HAR DU FUNDET DIN NYE YNDLINGSBEHANDLING?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så book din gratis og uforpligtende konsultation

eller din næste behandling hos os i dag, og få din ønskede behandling.

bottom of page