top of page
Hårfjerning: Welcome
Anker 1

BLIV FRI FOR UØNSKET HÅRVÆKST
PÅ ANSIGT OG KROP

Tydelig, uønsket hårvækst i ansigt eller krop kan ramme mænd og kvinder i voksenalderen.

Vores behandling med voks har en langvarig effekt på uønsket hårvækst,

både på mørke og lyse hår.

Du er i sikre hænder hos os, hvor vi er opmærksomme på dine behov.

Få konsultation hos os og hør hvilken metode der er passer dig.

VOKS BEHANDLING

Hvordan foregår det?

​Hårfjerning med voks, er velegnet til alle områder på kroppen og i ansigtet.

Vi har stor kendskab til voks og hvilke typer voks der kræves til de forskellige hår. At bruge den rigtige voks til det rigtige formål er utrolig vigtigt. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken voks man bruger og slet ikke hvilken temperatur den voks man arbejder med har.

Den viden bruger vi i vores behandlinger og kan derfor give dig, som klient, en oplevelse som for langt de fleste, overgå alt hvad der kan opnås ved selv at gøre det.

Formål

  • Hurtig hårfjerning

  • Hårfri ansigt og krop

LÆNGEREVARENDE HÅRFRI ANSIGT OG KROP

Med voksbehandling fjernes hårene ikke permanent, men ca. 5% af hårene vil være helt destrueret, og de ny udvoksede hår vil ikke danne stubbe, da de er blevet fjernet ved roden.
Resultatet vil blive fine, korte og bløde hår, når hårene vokser ud igen, og langt de fleste vil opleve, at antallet af nye hår bliver færre og færre med tiden.

 

Flotte sommerben kræver derfor planlægning. Start allerede i det tidlige forår hvis du ønsker at reducere hårvæksten mest muligt til sommer.

Efter voksbehandling, er det vigtigt, at huden exfolieres/peeles, for at undgå risikoen for indgroede hår, samt bliver hudens overflade pænere, glattere og smidigere.

Får man regelmæssigt fjernet fremvæksten af nye hår, vil gendannelsen af nye hår blive yderligere reduceret, så hvis du ønsker at være hårfri hele tiden, er det bedst at komme med jævne mellemrum, med anbefalede intervaller, som aftales med din kosmetolog.

HAR DU FUNDET DIN NYE YNDLINGSBEHANDLING?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så book din gratis og uforpligtende konsultation

eller din næste behandling hos os i dag, og få din ønskede behandling.

bottom of page