top of page
SRS Mesoterapi: Welcome

Meso Microneedling

SYNLIGT YNGRE OG FASTERE HUD MED MICRONEEDLING

Microneedling er en procedure der understøtter hudens egne funktioner ved at tilføre huden en cocktail af mineraler, vitaminer, enzymer og aminosyrere. En blanding af hyaluronsyre og Mikroskopiske huller lavet med en Meso Dermapen øger effekten af behandlingen ved at lade cocktailen trænge helt ned i det nederste hudlag. Det får huden til, ikke bare at fremstå sundere og stærkere, men også rent faktisk at blive det.

meso indl

Hvordan foregår det?

Microneedling er en behandling der har til formål at øge effekten af forskelligt sammensatte supplementer til huden, kaldet meso-cocktails, ved at lade dem trænge gennem hudens naturlige forsvar og ned I epidermis. 

 

Med Meso Dermapen laves tusindvis af mikroskopiske huller i huden som lader det næringsrige indhold passere de yderste hudlag hvor effekten ellers ville være nedsat. Et tilskud af Hyaluronsyre tjener dobbelt ved både at agere som et transporterende middel for meso-cocktailen, samt ved at genstarte hudens egen produktion af kollagen.

Behandlingen støtter hudens naturlige processer og der er ingen bivirkninger. Behandlingerne er velegnet til alle hudtyper.

Hos Dermalogisk Skønhedspleje har vi ekspertisen til at vejlede dig hele vejen så du opnår det resultat du leder efter og kan være tryg gennem hele forløbet.

12106936_899568380099089_845427907095715

Anti-age som din hud vil takke dig for

Kollagen er et protein som sørger for at holde din hud fast og stærk. Miconeedling, I kombination med en meso-cocktail af blandt andet A, E & C vitaminer samt hyaluronsyre, kan yderst effektivt sætte gang i hudens naturlige produktion af kollagen og elastinfibre. Som resultat vil du opleve at din hud bliver sundere, stærkere og fastere.

Mærkbare resultater

Her kan du se effekten af rynkereducerende Microneedling. Resultatet er efter én behandling med to uger imellem.

RynkeReducerendeMicroneedlingFørEfter.png

Fastere hud uden bivirkninger

Behandling med Microneedling kan også have en opstrammende effekt på huden. Ved tilførsel af DMAE og carnosin, som er kendt for deres opstrammende og styrkende egenskaber, tilfører behandlingen nødvendige næringsstoffer til bindevævets kollagen. Behandlingen, som er helt uden bivirkninger, har flere fordele, herunder forbedring af stresset hud, reducering af rynker og forbedring af ansigtskonturer.

DMAE er et fantastisk alternativ til Botox, uden bivirkninger.

Reducér strækmærker ved at stimulere hudens egen produktion af kollagen

Overbelastning af huden  kan ødelægge det subdermale kollagen og ødelægge elastin-fibermatrixen. Det er det vi ser på kroppen som strækmærker. Behandlingen reducerer markant både hvide og røde strækmærker hos mænd og kvinder ved at øge produktionen af kollagen og elastin samt ved at stramme kollagenmatrixen og hydrere bestemte områder af huden.

Effektiv forbedring af hudens tekstur

Her kan du se effekten af microneedling til at reducere akne-ar. Især på kinderne kan man se hvordan huden er blevet meget mere glat, spændstig og i sin helhed ser meget sundere ud. Efter-billedet er taget cirka en uge efter behandlingen.

ArReducerendeMicroneedlingFørEfter.png

Reducér ujævnheder og få glansfuld hud med
BB Glow pigmentbehandling

Microneedling kan også fungere som et alternativ til solarie og selvbruner. Ved at benytte en meso-cocktail til at forbedre hudens tone, korrigere ujævnheder. Det fungerer som en concealer, men fordi farven ligger dybere i huden holder det bedre og smitter ikke af. Efter 4-5 behandlinger er resultatet langvarigt. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper og der er ingen bivirkninger.

Fordele:

 - Undgå gullig hudtone selvbruner

 - Lugter ikke som nogle selvbrunere kan gøre det

 - Undgå bivirkninger fra solarie

 - Skjuler alderspletter og tørre områder

Kvalitet og ISO-certificering

Hos Dermalogisk Skønhedspleje bruger vi kun produkter hvor alle råmaterialer er  nøje udvalgt med det formål at sikre at de lever op til de krav der stilles til meso-cocktails og andre meso-produkter. Vi sikrer os at produktionsprocessen for alle de meso-cocktails vi bruger er underlagt kontrol i overensstemmelse med kvalitetssystemerne ISO 9001 og ISO 13485.

HAR DU FUNDET DIN NYE YNDLINGSBEHANDLING?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så book din gratis og uforpligtende konsultation

eller din næste behandling hos os i dag, og få din ønskede behandling.

bottom of page