top of page
Derma-Oxy Oxygen Lift: Welcome

DERMAOXY OXYGEN LIFT

Anker 1

UDSKYD HUDENS ÆLDNINGSPROCES
MED EN OXYGEN BEHANDLING

DermaOXY’s oxygenkoncept er en dokumenteret anti-age behandling udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer og fokuserer på nøje udvalgte sammensætninger af ingredienser, som ved hjælp af ilt under tryk pustes ned i det dybere hudlag dermis - hvor de for alvor kan tage effekt og modvirke aldringstegn samt give en synligt sundere hud.

Oxygenbehandlingen er en effektiv og sikker behandling, helt uden injektioner.

Hvordan foregår en Oxygen behandling?

En Oxygen behandling bruger ren luft under højt tryk til at øge effekten af et serum der indeholder en lang række aktive anti-rynke komponenter, ved at puste det dybere ned i huden.

 

Første anvendes en Airbrush, til at omgås hudens naturlige modstandygtighed overfor udefrakommende substanser og puste serummet igennem det øverste hudlag og ned i dermis.

Dernæst, ved brug af luft med en 90% oxygen koncentration, masseres de aktive ingredienser endnu dybere ned i huden og helt ned i bunden af dermis. Den høje oxygen koncentration aktiverer serummets komponenter og effektivisere deres anti-ageing effekt. Dette sikrer at huden optager de aktive ingredienser og medvirker til at der allerede 20 minutter efter behandlingen, kan ses en tydelig reduktion af rynker og linjer i huden.

dermaoxy.png

ET FRISKT PUST TIL HUDEN

DermaOXY’s oxygenkoncept er udviklet til at arbejde sammen med hudens egne processer, derfor er der høj fokus på valget af ingredienser. I sammenhæng gør de anvendte ingredienser en vital forskel for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Vi udvælger og sammensætter råmaterialer, der har en dokumenteret anti-ageing effekt, med fokus på reduktion af rynker og linjer, samtidig får du en
synligt sundere hud.

 

Oxygenbehandlingens effekt:

- Stimulerer produktionen af kollagen
- Nærer elastinfibre og øger hudens elasticitet
- De aktive ingredienser transporteres vha. ren ilt ned i dermis
- Opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved tilførsel af hyaluron
- Synligt resultat 20 min efter behandlingen.

Dokumentation

DermaOXY's produkter og behandling er testet og dokumenteret i unversitets rapporten "DermaOXY - Effect and evidence". Rapporten er skrevet af Beate Klösgen fra Institutet for Fysik, Kemi og Farmaci hos Syddansk Universitet, Odense.

DermaOXY - Effect and evidence

HAR DU FUNDET DIN NYE YNDLINGSBEHANDLING?

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så book din gratis og uforpligtende konsultation

eller din næste behandling hos os i dag, og få din ønskede behandling.

bottom of page